注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0516  

2013-05-16 11:39:20|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

0516 - e-pie - 英语练功房

 

 

 

0516 - e-pie - 英语练功房

 

 

0516 - e-pie - 英语练功房

 

Chinese Calligraphy

1.The history of Chinese calligraphy is as long as that of China itself.

2.Calligraphy is a special category in China's world of fine arts and one of the most challenging Chinese art forms for a foreigner to appreciate or master.

3.Calligraphy, orshufa, is one of the four basic skills and disciplines of the Chinese literati, together with painting (hua), stringed musical instruments (qin) and board games (qi).

4.Studying Chinese calligraphy one must learn something about the origins of Chinese characters, which can be traced to inscriptions on bones, tortoise shells and bronzeware of which the earliest identifiable characters belonged to the Shang Dynasty (16th-11th century BC).

5.Through the centuries Chinese characters have changed constantly and are mainly divided into five categories today: the seal script (zhuan shu), official script (li shu), regular script (kai shu), running script (xing shu) and cursive script (cao shu).

6.Chinese calligraphy, like script itself, has developed the above-mentioned styles according to various schools.

 

 

A food bank is the center of food collection and distribution in a community. This food usually 61 from grocery stores or manufacturers that have thousands of pounds of food to give 62 . Food banks operate intricate and advanced warehousing operations, 63 food is collected, 64 and re-distributed to the community. Traditionally, a food bank does not distribute food 65 to those in 66 . 67 ,food banks serve an 68 network of organizations in their 69 communities. These organizations serve one part of the 70 and know the needs of the people there. 71 ,working together, the food bank and the community organization can serve a greater 72 of people in the most efficient way.

Many food banks provide 73 services. They 74 from after school feeding programs, 75 Kids Cafe,to community agriculture projects.

In the aftermath (其后的一段时期) of welfare reform, food banks throughout the country are raising private 76 to operate innovative programs and to 77 those who are hungry. Every food bank strives to be a hunger advocate,producing 78 studies and tracking statistics, while lending their hands-on expertise to get legislation passed and ensuring that the 79 of domestic hunger is not lost in the shadow of an “ 80 boom”.

 

61. A) results B) collects C) comes D) gathers

62. A) away B) out C) over D) off

63. A) which B) where C) what D) how

64. A) accepted B) offered C) processed D) sorted

65. A) instantly B) directly C) voluntarily D) readily

66. A) need B) haste C) debt D) order

67. A) However B) Otherwise C) Instead D) Certainly

68. A) abnormal B) optional C) imaginary D) extensive

69. A) individual B) respective C) special D) widespread

70. A) organization B) bank C) operation D) community

71. A) Therefore B) Nevertheless C) Still D) Conversely

72. A) amount B) deal C) number D) quantity

73. A) regular B) other C) daily D) depositing

74. A) change B) alter C) differ D) range

75. A) including B) providing C) managing D) distributing

76. A) demands B) properties C) funds D) plans

77. A) shelter B) feed C) clothe D) finance

78. A) poverty B) welfare C) hunger D) food

79. A) issue B) policy C) reform D) project

80. A) economical B) economics C) economy D) economic

 

 

 

 

We have learned a great deal about how physical traits(特征)are passed from generation to generation.Scientists know that DNA molecules(分子) in human cells carry inherited physical traits in a sort of chemical code.
Some day we may learn how to change these DNA molecules so as to change the physical traits they carry.Eventually, parents may be able to choose what traits their children will inherit(
遗传)blue eyes or brown, tall bodies or short.
Most children of today are taller than their parents,but this may be due to better nutrition
(营养)rather than to an inherited change.In some population groups,height is increasing one inch per generation.
Is it a good thing for people to get taller than taller? No,say certain experts.The human skeleton
(骨骼)would be strained carrying the weight of a very tall body.(In a world where workers use power tools for heavy work,there is no special advantage in great height or strenghth.)It might be better,some say,if people got smaller.
Smaller humans would need less food and could live in smaller houses.They would fit more comfortably into cramped spacecraft.They would drive smaller cars on narrower roads.Smaller people would make the world seem large and less crowded.The world's natural resources would last longer.So it is possible that if scientists learn to control inherited physical traits,they might speak out for a reduction in human size.
  Anthropologists(人类学家)have estimated the heights of ancient(古代的)people from fossil(化石)bones.They have compared these heights with the heights of people now living in all parts of the world.The evidence appears that most people are getting taller.The human of tomorrow may be still taller-unless he or she decides to be smaller.


72
Which may be one reason for that children today are taller than their parents?
  A.Better nutrition B.Ancestors C.Chemical code D.Smaller house
73
From the massage ,we can know that .
  A.tall people must drive smaller cars
  B.the taller people would make the world seem larger
  C.there are advantages to being small
  D.smaller humans would need more food
74
In the future,scientists may learn how to change .
  A.DNA molecules B.fossil bones C.nutrition D.all people's traits
75
What's the main idea of this passage?
  A.People today are becoming taller
  B.Human height today and in the future
  C.People can study fossil bones

D.Physical traits from generation to generation

 

 

0516 - e-pie - 英语练功房

 

 

Every morning, Pushpa Basnet awakened to the sounds of 40 children in the two-story home she 36_____ with them. All of these children once lived in Nepal’s prisons.

Nepal is one of the poorest countries in the world. No local guardiap (监护机构)is 37_____ an arrested parent often must 38_____ between bringing their children to prison with them or letting them live on the streets.

Basnet was 39_____ to discover children living behind bars when she visited a women’s 40_____ as part of her studies in college. “It’s not 41_____ for these children to live in the prison 42_____ they haven’t done anything wrong, ” said Basnetwho started a non-governmental organization to 43 _____ Basnet decided to start a day care to get children out of prisons. Her parents were 44_____ the idea at first-eventually they supported her. But prison officialsgovernment workers and 45_____ some of the imprisoned (监禁)mothers she approached 46_____ that someone her age could handle such a(n) 47_____

“When I started, nobody believed in me” Basnet said. People thought I was 48_____ They laughed at me. ” But Basnet didn’t 49_____ . She got friends to donate, and she 50_____ a building to house her new organization, the Early Childhood Development Center.

Just two months after her first 51_____ to the prison, Basnet began to care for five children. She 52_____ them up at the prison every weekday morningbrought them to her center and then 53 _____them to their parents in the afternoon. Basnets program was the first of its 54_____ in Kathmandu when she startedsome of the children in her 55 _____had never been outside a prison.

Two years laterBasnet set up the Butterfly Home, a children’s home where she herself has lived for five years.

 

 

36. A.  builds  B. shares  C.      works D.  invests

37. A.  available   B. merciful     C.      considerate     D.  responsible

38. A.  discover    B. discuss C.      apply  D.  choose

39. A.  discouraged    B. embarrassed   C.  shocked    D.      disappointed

40. A.  organization   B. prison  C.      department    D.  school

41. A.  innocent   B. practical    C.      fair      D.  hopeful

42. A.  though      B. where   C.      because     D.  if

43. A.  help    B. educate C.  argue      D.  respond

44. A.  for B. beyond C.  against      D.  with

45. A.  still     B. even     C.  yet      D.  only

46. A.  confirmed B. doubted     C.      declared    D.  hoped

47. A.  problem    B. idea      C.      event   D.  project

48. A.  crazy   B. energetic    C.      negative    D.  anxious

49. A.  put up B. give out     C.      put out     D.  give up

50. A.  rented B. removed    C.      sold     D.  examined

51. A.  invitation  B. visit     C.      call      D.  reaction

52. A.  set B. turned  C.  picked      D.  looked

53. A.  related B. referred      c.      connected D.  returned

54. A.  work   B. kind     c.   plan      D.  visit

55. A.  possession /   B. demand      c.   hope   D.  care

 

 

 

 

阅读:A C A B

 

 

36. B   37. A   38. D  39. C   40. B 

41. C   42.C        43. A   44. C   45. B 46.B        47. D  48. A   49. D  50. A 

51. B   52.C         53. D  54. B   55. D

 

  评论这张
 
阅读(1268)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017