注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0425  

2013-04-25 13:00:52|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  

0425 - e-pie - 英语练功房

 

All parents know that one of their most important tasks is to prepare their children for an independent life, but any parent can tell you that it’s hard to let go of your children. That balance between keeping your children safe and allowing them to learn from their own mistakes can be heartbreaking. Years of experience means that parents often do know best, but on the other hand, the young, being less bound by tradition, are often more creative, more able to find new solutions to old problems. Revolutions are led by the young.

Good teachers make the growth of critical (批判性的) thinking easier in their students, only to find that this can lead to a questioning of the teachers’ basic beliefs. Schools encourage parents to become involved, but are often embarrassed when parents have reservations about some of the educational methods being used. Governments encourage unimportant groups to empower themselves in order to participate fully in the development process. And they are often surprised when the new leaders of these groups turn around and attack the policies of that same government. The rebellions (叛逆的)young and the newly unimportant groups are important in social development. They are not necessarily representatives of those they want to represent or not realistic in their demands, but their voices must be heard.

Good parents know that just forbidding particular behaviors does not prevent their children from finding ways to engage in these forbidden activities. Indeed, sometimes the forbidden fruit is more inviting, just because it is not accepted by authority. Parents must work with their children to educate them on the facts, know as much as possible about he lives of their children, provide a good example, encourage more wholesome activities but also support their children when they don’t follow what is expected of them. But the most important point is that they also need to learn how to let go.

41By saying “Revolutions are led by the young”, the author indicates that young people are more     .

      Aconventional   Brealistic           Ccreative          Dheartbreaking

42From the second paragraph we know         .

      Ateachers’ basic beliefs should be questioned by students

      Bschools encourage parents to question their education methods

      Cmovement is satisfied with the new leaders’ attack on the policies

      Dthe voice of the rebellious young should be heard by the government

43In order to educate children well, parents should          .

      Aforbid particular behaviors in their daily life

      Bknow them well and set a good example to them

      Ceducate them with facts and expect much of them

      Dknow as much as possible as their children

44From the passage we can learn that the author prefers         .

      Afree parenting                             Btraditional parenting   

      Ccritical parenting                                                     Dsmart parenting

45What is the best title of the passage?

      ALetting Go – for Children’s Independent Life

      BParents’ Tasks – in Children’s Development

      CWay of Growth – for the Young Groups

      DTeaching Methods – for Teachers and Schools

 

 

 

Plant a Row for the Hungry

By Jeff Lowenfels

It was a cold night in Washington, D.C., and I _______[head]  back to the hotel when a man approached me. He asked if I would give him some money so he could get something to eat. I'd read the signs: "Don't give money to panhandlers." So I shook my head and kept walking.

I wasn't prepared for a reply, but with resignation, he said, "I really am homeless _______I really am hungry! You can come with me and watch me eat!" But I kept on walking.

The incident bothered me_______  the rest of the week. I had money in my pocket and it wouldn't have killed me to hand over a buck _______two even if he had been lying. _______ a frigid, cold night, no less, I assumed the worst of a fellow human being.

Flying back to Anchorage, I couldn't help thinking of him. I tried to rationalize my failure to help by assuming government agencies, churches and charities were there _______[feed]  him. Besides, you're not supposed to give money to panhandlers.

Somewhere over Seattle, I started to write my weekly garden column for The Anchorage Daily News. Out of the blue, I came up with an idea. Bean's Cafe, the soup kitchen[舍粥场,施食处] in Anchorage, _______[feed] hundreds of hungry Alaskans every day. Why not try to get all my readers to plant one row in their gardens dedicated to Bean's? Dedicate a row and take it down to Bean's. Clean and simple.

We didn't keep records back then, but the idea began to take off[开始流行;被广泛使用;(想法、计划等获得成功]. Folks would fax me or call when they took something in. Those who only grew flowers donated them. Food for the spirit, and salve for my conscience.

In 1995, the Garden Writers Association of America held their annual convention in Anchorage and after learning of Anchorage's program, Plant a Row for Bean's became Plant a Row For The Hungry. The original idea was to have every member of the Garden Writers Association of America write or talk about planting a row for the hungry sometime during the month of April.

_______ more and more people started working with the Plant a Row concept, new variations cropped up, if you will pardon the pun. Many companies gave free seed to customers and displayed the logo, which also appeared in national gardening publications.

Row markers with the Plant a Row logo were distributed to gardeners to set apart their "Row for the Hungry."

Garden editor Joan Jackson, backed by The San Jose Mercury News and California's nearly year-round growing season, raised more than 30,000 pounds of fruits and vegetables her first year, _______ showed GWAA how the program could really work. Texas fruit farms donated food to their local food bank[a place where food is contributed and made available to those in need] after _______[inspire]  by Plant a Row. Today the program continues to thrive and grow.

I am stunned that millions of Americans are threatened by hunger. If every gardener in America - and we're seventy million strong - plants one row for the hungry, we can make quite a dent in the number of neighbors who don't have enough to eat. Maybe then I will stop feeling guilty about abandoning a hungry man I could _______[help] .

 

 

68. What does the underlines phrase "out of the blue" mean?

   A. a bit disappointed            B. unexpectedly

   C. as a matter of fact           D. attentively  

69. The program has been supported by many farmers, journalists and people in different fields for many years. They usually donate many things to it except            .

   A. money             B. flowers         C. seeds             D. beans

70. Which is WRONG according to the passages?

   A. In the eyes of the masses, the program can really help the people in need.

   B. Nowadays, the program is no longer a regional one, and it arouses the attention of many farmers, gardeners and journalists.

   C. It occurred to the author that they could run such a program the moment he gave the beggar nothing.

   D. The author felt relieved and surprised when he saw the program turned into a nation-wide one.

71. Which do you think is the best title to the passages?

   A. Plant a row for the hungry

   B. Build up from nothing

   C. A story of a columnist

   D. Not seek fame and wealth

 

 

 

 

 

 

41. 答案为C。考查关键句的理解。理解第一段的意义可知。

42. 答案为D。考查细节理解的能力。根据文章第二段最后一句。

43. 答案为B。考查细节理解的能力。根据第三段内容理解可知。

44. 答案为D。考查推理判断能力。理解文章主旨可知。

45. 答案为A。考查文章主旨理解能力。根据文章第一句和最后一句可知。

 

 

 

 

was heading

and

for

or

On

to feed

feeds

As

and/which

being inspired / inspired

have helped

 

参考答案    68--71 BACA  

  评论这张
 
阅读(564)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017