注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0904  

2012-09-04 09:22:29|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

In his youth,Knute Axelbrod wanted to learn many languages,to know everything about human history,to  1  wise by reading great books.When he first came from Europe  2  the state of North Dakota,he worked in a mill all day  3  studied all evening.Then he met Lena Wesselius and  4  her at the age of eighteen.After that there was a farm to pay for,and there were children to  5 .For many years Axelbrod had no time to study. Finally he had a farm  6  was free from debt,with good soil and plenty of animals.But  7  then he was sixty-three years old and ready(it seemed) to die.His wife was 8 .His sons had grown  9  and gone away.His work was done.He was  10  and alone. Axelbrods daughter and  11  begged him to live with them,but he  12 .No,”he said“You must learn to be  (13 .You will come and live here  14  my  farm,and  15 will pay me four hundred dollars a year  16  the use of it,  17  I will not live here with you.I will watch you from my hill. He built himself a small house on the hill, 18 he cooked his  19 ,made his bed,and read many books from the public library.He began to feel that he was  20  free than ever before in his life.

 

1.A.be B.grow C.become D.turn
2.A.in B.to C.for D.at

3.A.while B.and C.whereas D.but

4.A.married B.married with C.married to D.got married

5.A.bring B.rear C.raise D.feed

6.A.it B.and C.he D.that

7.A.for B.by C.at D.from

8.A.died B.death C.dead D.deadly

9.A.over B.on C.up D.tall

10.A.free B.unneeded C.unemployed D.busy

11.A.daughter in law B.husband C.mother D.son in law
12.A.refused B.said nothing C.kep silent D.agreed

13.A.independent B.dependent C.independence D.dependence

14.A.over B.on C.in D.at

15.A.you B.someone  C.perhaps D.maybe

16.A.in B.to C.for D.by

17.A.But B.So  C.Therefore  D.Then
18.A.when B.where C.what D.that

19.A.breakfast B.supper C.meals D.dinner

20.A.more B.much C.a lot D.far

 

 

  Rumor is the most  1______ way of spreading stories—by passing them on from mouth 2______ mouth. But civilized countries in normal times have better  3______ of news than rumor. They have radio, television, and newspapers. In times of stress and 4_____, 5_____, rumor 6______ and becomes widespread. At such 7______ the different kinds of news are in 8_____,the press, television, and radio versus the grapevine.
Especially 9______ rumors spread when war requires censorship(审查,检查) on many important matters. The customary news sources no longer 10______ enough information. Since the people cannot learn 11______ legitimate(合法的,正规的) channels all 12______ they are anxious to learn, they pick up “news” 13______ they can and when this 14_____, rumor thrives.
     Rumors are often repeated 15______ by those who do not believe the tales. There is a fascination about them. The reason is 16_____  the cleverly designed rumor gives expression to something deep in the hearts of the victims—the fears, suspicions, forbidden hopes, or daydreams which they hesitate to 17______ directly. Pessimistic(
悲观的
) rumors about de
feat and disasters show that the people who repeat them are 18______ and anxious. 19______ rumors about record production or peace soon coming point to complacency(
满足,自得) or confidence—and often to 20_____.

 

 

1.A. primitive B. important C. impossible D.outstanding
2.A. till B. to C. for D. by
3.A. means B. ways C. sources D. resource
4.A. confusion B. peace C. prosperity D. worried
5.A. and B. however C. so D. therefore
6.A. emerges B. immerge C. immerse  D. immense
7.A. time B. the times C. times D. the time
8.A. compete B. competition C. common D. harmony
9.A. do B. did C. are D. were
10.A. give up B. give off C. give out D. send off
11.A. through B. by C. in D. across
12.A. what B. why C. which D. that
13.A. wherever B. where C. whatever D. what
14.A. happened  B. would happen C. happens D. happen
15.A. ever B. even C. forever D. much
16.A. that B. what C. why D. how
17.A. act B. voice C. behave D. do
18.A. happy B. relieved C. crazy D. worried
19.A. Bad B. Pessimistic C. Optimistic D. Good
20.A. overconfidence B. overweight 
C. overconsiderate  D. overproduce

 

 

1.He was __________ to steal the money when he saw it lying on the table.
A) dragged
B) tempted
C) elicited
D) attracted

2.If you __________ the bottle and cigarettes, you'll be much healthier.
A) take off
B) keep off
C) get off
D) set off

3.I shall take you back to Beijing _____ you are well enough to travel.
A. presently B. promptly C. immediately  D. shortly

4.Our house is the most _____ one in the street; it is painted red.
A. permanentB.indifferentC.predominant D. prominent

5.It's known that this mischievous ___ child shoots darts of desire and make men fall deeply in love.
A. swinged
B. wigged
C. winged
D. winded

6.Cupid is the most famous ___ of Valentine.
A. symbol
B. sign
C. motif
D. hint

0904 - e-pie - 英语练功房

 

New giant tower branded 'pants

 It is called the Gate of the Orient, a new 300 meter high sky scraper with an arc at the top which is due to be completed at the end of this year, but the new structure is already gaining a towering following online after being dubbed the "long underpants".

The 69 storey building, in Suzhou, Jiangsu province, has been ridiculed by Internet users with more than 3,000 comments mocking the structure.

One Internet user said, "It should be a great landmark for a cowboy city...Is it long underpants or a pair of jean? It's low-slung."

The Oriental Gate is 301.8 meters high and has 69 storeys. The construction started in September 2004 and was designed by British RMJM based on the ancient city gate of Suzhou for hotel, office, retail and accommodation space.

With an opening 246 meters high, the Oriental Gate is the largest gate-shaped building and also dubbed "the No 1 Gate in the world".

 

 

Anti-bird flu contingency (意外事故) measures, including a proposal to separate poultry from humans and a series of traffic and logistics (后勤) measures will be discussed at the Legislative Council's Food Safety and Environmental Hygiene Panel meeting next month. Secretary for Health, Welfare and Food Dr York Chow says the contingency plan would come into force if an outbreak occurred near Hong Kong.

Speaking on a radio talk show this morning, Dr Chow said the separation of poultry from humans policy, which will be determined after a decision whether to set up a central slaughtering (屠宰) house or several regional ones, would be based on the demand for live chickens.

He pointed out that at present there were 30,000 live chickens imported from the Mainland and 30,000 supplied locally. If this demand persisted, there would be no central slaughtering house or wholesale point that could handle such an amount and regional slaughtering houses could be the choice.

He added that building of regional slaughtering houses took time, but stressed the need to study the views of the public and the sector before a final decision was made.

Regarding avian flu vaccination (种痘) for humans, Dr Chow said it was still being developed. He added that it may not be reliable in the case of an outbreak as records show vaccination can only offer 5% protection against a virus.

He said Hong Kong had more experience and expertise than neighbouring territories in the fight against viral outbreaks, and was willing to offer them help. He added there was no “boundary” for infectious diseases and close cooperation among different countries had to be maintained to fight against a possible outbreak.

 

72. It can be inferred from the first paragraph that ______.

A. the government is planning to take strong action to fight against bird flu

B. an outbreak which happened near Hong Kong made people very frightened

C. anti-bird flu contingency measures will come into use next month

D. Dr York Chow will organize a meeting to discuss the contingency plan

73. According to the passage, the best way to fight against bird flu is to ______.

A. separate poultry from humans                  B. set up a central slaughtering house

C. set up several regional slaughtering houses     D. get avian flu vaccination

74. When the final decision will be made mainly depends on ______.

A. the demand for live chickens                     B. the views of the public

C. the advice from experts

D. the time when regional slaughtering houses will be finished

75. Which of the following statements isn’t Dr York Chow’s opinion?

A. Hong Kong is better at dealing with viral outbreaks than its neighbours.

B. Infectious diseases could happen in any country.

C. Other territories should ask Hong Kong for help because it has more experience.

D. Cooperation is quite necessary when danger is coming.

 

The Great Newspaper War
  Up until about 100 years ago newspapers in the United States appealed only to the most serious readers. They used no illustrations and the articles were 1politics or business.
  Two men2 that-Joseph Pulitzer of the New York World and William Randolph Hearst of the New YorkMorning Journal Pulitzer 3 the New York World in 1883. He changed it from a traditional newspaper into a very 4oneovernight (一夜之间)。 He 5lots of illustrations and cartoons. And he told his reporters to write articles on 6 crime or scandal they could find. And they did. One of them even pretended she was crazy and then she was 7 to a mental hospital. She then wrote a series of articles about the poor 8 of patients in those hospitals.
  In 1895 Hearst 9to New York from California. He wanted the New York Morning Journal to be more sensational (轰动的) and more exciting 10the New York World. He also wanted it to be cheaper so he 11 the price by a penny. Hearst attracted attention because his headlines were bigger than12)。He often said “Big print makes big news.”
  Pulitzer and Hearst did anything they 13 to sell newspapers. For example Hearst sent Frederic Remington the famous illustrator (插图画家), to14pictures of the Spanish-American War. When he got there he told Hearst that no fighting was 15)。 Hearst answered “You furnish (提供) the pictures. I'll furnish the war.”

 1 A about B in C with D of
  2 A
accepted B developed C started D changed
  3 A
published B bought C issued D printed
  4 A
boring B practical C exciting D natural
  5 A
cancelled B approved C solved D added
  6 A
every B all C both D many
  7 A
invited B admitted C accepted D called
  8 A
treatment B reputation C work D results
  9 A
arrived B reached C changed D came
  10 A
than B as C in D for
  11 A
increased B reduced C fixed D offered
  12 A
anyone B anyone's C anyone else D anyone else's
  13 A
may B might C must D could
  14 A
get B keep C draw D make
  15 A going B lasting C going on D taking on

 

 

 

 

答案

72. A 推理判断题。根据预防禽流感的一系列措施可判断政府对此非常重视,正计划采取行动抵制禽流感。

73. A 推理判断题。根据前两段的第一句话可知。

74. B 细节理解题。第4段中提到“but stressed the need to study the views of the public…”,可见政府非常重视听取公众的意见。

75. C 细节理解题。Dr York Chow只是说香港在处理瘟疫方面比周边地区或国家更富有经验,所以他并不是说其它地区或国家凡事都要向香港请教。

 

 

 


1. A 2. D 3. B 4. C 5. D 6. A 7. B 8. A 9. D 10. A 11. B 12. D 13. D 14. C 15. C

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(285)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017