注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0822  

2012-08-22 07:45:05|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Om

 

The large polar bear moved heavily along the rocky shoreline, just a yard or so from the stormy waters of the Arctic Ocean. Occasionally it raised its head to smell the Arctic air, hoping perhaps to locate an easy meal of a worn out ringed seal or walrus(海象) body accurately.

It was late July, and in this uninhabited part of the Norwegian islands of Svalbard, high above the Arctic Circle and just 600 miles from the North Pole, much of the drift ice had melted. This made hunting for seals—a polar bear’s favorite meal—nearly impossible. Although huge, the bear was badly hungry.

With a westerly wind at its back, the male bear continued to search the shore. Then, perhaps catching the smell of something unusual, it stopped dead in its tracks. It smelt the air, and steam gives out of its bright black nose. Following its nose, so sensitive that some say it can smell a decaying (腐烂的)whale body from 20 miles away, the bear suddenly turned downwind and inland. Its paddle like paws dragged, leaving deep tracks in the sand.  

It was to be the adventure of a lifetime. For almost two years, longtime friends Sebastian Plur Nilssen and Ludvig Fjeld, both 22, had been training for this two-month-long kayak (皮艇)adventure. Hoping to follow in the footsteps of other Norwegian explorers such as Roald Amundsen and Thor Heyerdahl, the two were attempting to become the first kayakers to walk around the entire Svalbard islands, a trip of more than 1,100 miles through one of the world’s most remote regions.

To get fit, they had put dry suits and kayaked through the ice-filled rivers near their hometowns outside Oslo, pulled heavy kayaks over ice, and jumped into the freezing waters to strengthen themselves.

As many Arctic experts had told them, if they needed to defend themselves from a polar bear, they’d have little time to think.

 

 

 

0822 - e-pie - 英语练功房

 

 

 

A few weeks ago, Jill wrote to me and said she couldn't get her children to eat healthy foods unless she tricked them by sneaking(偷偷做) finely fruits and veggies cut up or pureed(浓浆) into tried and true recipes(食谱). Well, this is a difficult, and pretty typical, problem. But don't despair; there are things you can do. How do you get your kids to eat vegetables?

First of all, get your kids to help creating menus, shopping, and preparing food. They are generally more tendency to eat when they have made some decisions about the meals. You, of course, can guide their decisions. Look for children's cookbooks, which have kid-friendly recipes and basic cooking lessons.

In the summer, try to get your children interested in gardening. If they can see super sweet cherry tomatoes, strawberries, corn, or baby peas growing, then harvest them, which may get them more interested in vegetables and fruits.

You can try sneaking fruits and veggies into the foods you make, but I think it's a better idea to try to get them gradually used to eating more fresh foods. I know that sounds like a challenge, but their taste need to be 'trained'. Kids' taste is far more sensitive than adults, and many kids have a very strong negative reaction to bitter flavors.

Nutritionists say that most children need to actually see a new food four to five times before they'll even try it, so keep introducing those fruits and veggies. In our house when I was growing up, we had a rule: you had to taste every thing on your plate just once. Here are some more ideas:

Try to focus on the sweeter 'good for you' foods, like strawberries, oranges, cherries, tomatoes, sweet peas, and corn.

You can add some finely cut fruits to gelatin(胶制品) salads, add some pureed sweet peas to food, and serve tiny vegetables, like baby carrots and baby corn.

0822 - e-pie - 英语练功房

 

Today, most countries in the world have canals.Many countries have built canals near the coast, and parallel 1 the coast.Even in the twentieth century, goods can be moved more cheaply by boat than by any other 2 of transport.These 3 make it possible for boats to travel

 4 ports along the coast without being 5 to the dangers of the open.Some canals, such as the Suez and the Panama, save ships weeks of time by making their 6 a thousand miles shorter.Other canals permit boats to reach cities that are not 7 on the coast, still other canals

 8 lands where  there is too much water, help to 9 fields where there is not enough water, and 10 water power for factories and mills. The size of a canal 11 on the kind of boats going through it.The canal must be wide enough to permit two of the largest boats using it to 12 each other easily.It must be deep enough to leave about two feet of water 13 the keel of the largest boat using the canal.When the planet Mars was first 14 through a telescope, people saw that the round disk of the planet was crises-crossed by a 15 of strange blue-green lines. These were called“canals” 16 they looked the same as canals on earth 17 are viewed from an airplane. However, scientists are now 18 that the Martian phenomena are really not canals. The photographs 19 from space-ships have helped us to 20 the truth about the Martia“canals”.    

1.A.off  B.with  C.to D.by

2.A.way B.means C.method D.approach

3.A.waterways B.waterfronts C.channels D.paths

4.A.among B.between C.in D.to

5.A.revealed B.exposed C.opened D.shown

6.A.trip B.journey C.voyage D.route

7.A.lain B.stationed C.set D.located

8.A.escape B.drain C.dry D.leak

9.A.water B.wet C.soak D.irrigate

10.A.furnish  B.afford C.offer D.give

11.A.focuses B.bases  C.depends D.takes

12.A.cross B.pass C.move D.advance

13.A.down B.below C.beneath D.off

14.A.studied B.researched C.surveyed D.observed

15.A.few B.number C.deal D.supply

16.A.although B.because C.so D.if

17.A.that B.where C.when D.as

18.A.exact B.definite C.certain D.decisive

19.A.held B.taken C.got D.developed

20.A.find B.expose C.uncover D.discover

 

 

【语篇解读】本文是一篇说明文。作者叙述了孩子偏食的原因,人们让孩子吃到营养全面的食品的做法以及如何引导孩子养成健康的饮食习惯。

41. 【答案】C【解析】主旨大意题。根据全文作者提到的孩子挑食如何处理、想法让孩子吃到水果和蔬菜,由此推知让孩子吃到健康食品,答案C合适。

42. 【答案】C【解析】细节理解题。从第一段作者提到切碎的fruits and veggies可知孩子对水果、蔬菜不喜欢吃,这些是富含纤维素等的食品,故答案C合适。

43. 【答案】A【解析】细节推断题。由第二段让孩子参与到制作食品的活动中,从而对孩子形成良好的饮食习惯有好处,故答案A合适。

44. 【答案】D【解析】细节推断题。根据第四段提到的Kids' taste is far more sensitive than adults, and many kids have a very strong negative reaction to bitter flavors. 可知孩子之所以喜欢甜食,因为他们对苦味敏感,故答案D合适。

45. 【答案】B【解析】细节理解题。由倒数第二段作者提到的so keep introducing those fruits and veggies可知增强孩子对蔬菜的兴趣可以通过多让孩子接触这些东西,故答案B合适。

 

 

 

 

答案与解析:

 

1.C

parallel to“与……平行”,固定搭配。

 

2.B

means of transport“交通工具”,固定搭配。

 

3.A

waterways“水道”;waterfronts指城市的滨水区;channels指海峡;paths指小路。

 

4.B

between指在两个港口间航行。among指三个或三个以上。

 

5.B

expose“使暴露、面临”后接toreveal“显示”;show“展示”;open意为打开。本句意为暴露在危险面前。

 

6.C

voyage特指水上航行,其他选项均与水无关。

 

7.D

locate“位于”;stationed“住扎于”;set“放置于”。lie则不用被动式。

 

8.B

drain指排掉(过多的水);其他选项不符合题意。

 

9.D

irrigate指灌溉;soak浸泡,及其他选项不符合题意。

 

10.A

与介词for搭配的只有furnish

 

11.C

depend on“取决于”;base on“把……基于”;take on“承担”;focus on为集中注意力。

 

12.B

本句的意思是“运河必须有能够允许两条最大的船通过的宽度”。只有pass“通过“符合句意。Cross“穿过、横跨”与句意不符。

 

13.C

beneath指在……以下,表示位置;down指向下,表方向;below用于抽象概念;off表示距离。

 

14.D

表示“用……观测”,要用observestudyresearch指系统研究;survey指调查、检查。

 

15.B

a few of是一些的意思,修饰可数名词;a deal of不能修饰可数名词;a number of指大量的;无a supply of的用法。

 

16.B

根据句意,这里要用表原因的连词来引导一个状语从句。

 

17.A

此处用that指代canals

 

18.C

在四个选项中,只有certain有确信的意思。exactdefinite的主语应为事物,decisive不符合句意。

 

19.B

take photographs是固定搭配,意为拍照。

 

20.D

discover指发现抽象的事物;find指发现实物;expose指暴露;uncover指揭开。后两词不符合句意。

  评论这张
 
阅读(1099)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017