注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0419  

2012-04-19 11:46:08|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Read & Recite

showered with blessings

 After announcing she and her 36-year-old Malaysian boyfriend Alvin Lai were *getting hitched, Ella Chen was showered with blessings from both friends and strangers. Her mom may be the only one sad about her daughter leaving home. She promptly posted a picture of Chen with a typical *tomboy look on her micro blog. Annoyed Chen didn’t act fast enough to stop her. She thanked her mom for the selfless love, “I’ll remain your little girl forever.”
Showered with blessings
表示被祝福所包围或沐浴在美好祝愿中的  面对即将出嫁的Ella,妈妈真的有点不舍,只好大晒女儿的青涩照来表达爱意啦。

She has achieved a remarkable 100% attendance rate for her classes

It is said that her stunning beauty means her students never cut class.

 

 

 

Fill in the Blanks

 Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure America’s energy future? President Bush certainly thinks so. He has argued that tapping ANWR’s oil would help ease California’s electricity crisis and provide a major boost to the country’s energy _________[dependent]. _______ no one knows for sure how much crude oil lies buried_______ the _______[freeze] earth with the last government survey, conducted in 1998, _______[project]output anywhere from 3 billion to 16 billion barrels.

  The oil industry goes with the high end of the range, which could equal as much as 10% of U.S. consumption for as long as six years. By pumping more than 1 million barrels_______ day from the reserve _______ the next two three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to all shipments to the U.S. from Saudi Arabia. Sounds good. An oil boom would also mean a multibillion-dollar windfall (意外之财) in tax revenues, royalties (开采权使用费) and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all, advocates of drilling say, damage to the environment would be__________[significant]. “We’ve never had a document case of oil rig _______[chase] deer out onto the pack ice.” says Alaska State Representative Scott Ogan.

Not so far, say environmentalists. _______[Stick] to the low end of government estimates, the National Resources Defense Council says there may be no more than 3.2 billion barrels of economically recoverable oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do _______[virtual] nothing to ease America’s energy problems. And consumers would wait up to a decade to gain any benefits, because drilling could begin only _______ much bargaining over leases, environmental permits and regulatory review. As for ANWR’s impact _______ the California power crisis, environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output—and just 3% of the nation’s.

 

21. What does President Bush think of tapping oil in ANWR ?

A) It will exhaust the nation’s oil reserves .

B) It will help secure the future of ANWR.

C) It will help reduce the nation’s oil imports

D) It will increase America’s energy consumption

 22. We learn from the second paragraph that the American oil industry _______

A) believes that drilling for oil in ANWR will produce high yields

B) tends to exaggerate America’s reliance on foreign oil

C) shows little interest in tapping oil in ANWR

D) expects to stop oil imports from Saudi Arabia 

 23. Those against oil drilling in ANWR argue that _________

A) it can cause serious damage to the environment

B) it can do little to solve U.S. energy problems

C) it will drain the oil reserves in the Alaskan region

D) it will not have much commercial value

24. What do the environmentalists mean by saying “ Not so fast “  (Line 1, Para .3)?

A) Oil exploitation takes a long time

B) The oil drilling should be delayed

C) Don’t be too optimistic

D) Don’t expect fast returns

25.It can be learned from the passage that oil exploitation beneath ANWR’s frozen earth ________

A) remains a controversial issue

B) is expected to get under way soon

C) involves a lot of technological problems

D) will enable the U.S. to be oil independent

 

 

51. The most basic reason why dialects should be preserved is that language helps to ______ a culture .

A) retain          B) relate          C) remark         D) review

 

52. Companies are struggling to find the right _______between supply and demand , but it is no easy task .

A) equation        B) formula         C) balance       D) pattern

 

53. Mass advertising helped to _______  the emphasis from the production of goods to their consumption .

A) vary           B) shift            C) lay          D) moderate

 

54. Because of his excellent administration , people lived in peace and _____ and all previously neglected matters were taken care of .

A) conviction        B) contest           C) consent       D) content 

 

55. I know you’ve got a smooth tongue , so don’t talk me ______ buying it

A) away           B) down              C) out           D) into

 

As the plane circled over the airport, everyone sensed that something was wrong. The plane was moving unsteadily through the air, and  71  the passengers had fastened their seat belts, they were suddenly  72  forward. At that moment, the air-hostess  73  . She looked very pale, but was quite  74  . Speaking quickly but almost in a whisper, she  75   everyone that the pilot had  76   and asked if any of the passengers knew anything about machines-- or at   

77    how to drive a car. After a moment's  78  , a man got up and followed the hostess into the pilot's cabin.

  Moving the pilot  79  , the man took his seat and listened carefully to the  80   instructions that were being sent by radio from the airport  81  . The plane was now dangerously close  82  the ground, but to everyone's  83  , it soon began to climb. The man had to  84   the airport several times in order to become  85  with the controls of the plane.  86  the danger had not yet passed. The terrible  87  came when he had to land. Following  88 , the man guided the plane to ward the airfield. It shook violently  89   it touched the ground and then moved rapidly  90  the runway and after a long run it stopped safely.

 

 

71. (A) although            (B) while                   (C) therefore                  (D) then

72. (A) shifted               (B) thrown                (C) put                           (D) moved

73. (A) showed              (B) presented            (C) exposed                   (D) appeared

74. (A) well                   (B) still                      (C) calm                           (D) quiet

75. (A) inquired             (B) insured                (C) informed            (D) instructed

76. (A) fallen                       (B) failed                   (C) faded                        (D) fainted

77. (A) best                   (B) least                    (C) length                     (D) first

78. (A) hesitation                (B) surprise               (C) doubt                       (D) delay

79. (A) back                  (B) aside                    (C) about                           (D) off

80. (A) patient               (B) anxious               (C) urgent                     (D) nervous

81. (A) beneath             (B) under                   (C) down                           (D) below

82. (A) to                      (B) by                  (C) near                         (D) on

83. (A) horror               (B) trust                    (C) pleasure                   (D) relief

84. (A) surround                 (B) circle                   (C) observe                    (D) view

85. (A) intimate             (B) familiar               (C) understood              (D) close

86. (A) Then                  (B) Therefore            (C) But                     (D) Moreover

87. (A) moment             (B) movement                 (C) idea                          (D) affair

88. (A) impression              (B) information         (C) inspections   (D) instructions

89. (A) as                      (B) unless            (C) while                       (D) so

90. (A) around              (B) over                     (C) along                           (D) above

 

 

 

 

Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure America’s energy future? President Bush certainly thinks so. He has argued that tapping ANWR’s oil would help ease California’s electricity crisis and provide a major boost to the country’s energy _________[dependent]. _______ no one knows for sure how much crude oil lies buried_______ the _______[freeze] earth with the last government survey, conducted in 1998, _______[project]output anywhere from 3 billion to 16 billion barrels.

  The oil industry goes with the high end of the range, which could equal as much as 10% of U.S. consumption for as long as six years. By pumping more than 1 million barrels_______ day from the reserve _______ the next two three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to all shipments to the U.S. from Saudi Arabia. Sounds good. An oil boom would also mean a multibillion-dollar windfall (意外之财) in tax revenues, royalties (开采权使用费) and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all, advocates of drilling say, damage to the environment would be__________[significant]. “We’ve never had a document case of oil rig _______[chase] deer out onto the pack ice.” says Alaska State Representative Scott Ogan.

Not so far, say environmentalists. _______[Stick] to the low end of government estimates, the National Resources Defense Council says there may be no more than 3.2 billion barrels of economically recoverable oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do _______[virtual] nothing to ease America’s energy problems. And consumers would wait up to a decade to gain any benefits, because drilling could begin only _______ much bargaining over leases, environmental permits and regulatory review. As for ANWR’s impact _______ the California power crisis, environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output—and just 3% of the nation’s.

 

 

Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure Americas energy future ? President Bush certainly thinks so . He has argued that tapping ANWRs  oil would help ease Californias electricity  crisis and provide a major boost to the country’s energy independence . But no one knows for sure how much crude oil lies buried beneath the frozen earth with the last government survey, conducted in 1998, projecting output anywhere from 3 billion to 16 billion barrels .

The oil industry goes with the high end of the range , which could equal as much as 10% of U.S. consumption for as long as six years . By pumping more than 1 million barrels a day from the reserve for the next two three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to all shipments to the U.S. from Saudi Arabia. Sounds good. An oil boom would also mean a multibillion-dollar windfall(意外之财)in tax revenues, royalties(开采权使用费)and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all , advocates of drilling say , damage to the environment would be insignificant . “ We’ ve  never had a document case of oil rig chasing deer out onto the pack ice .” says Alaska State Representative Scott Ogan .

Not so far , say environmentalists . Sticking to the low end of government estimates , the National Resources Defense Council says there may be no more than 3.2 billion barrels of economically recoverable oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do virtually nothing to ease America’s energy problems . And consumers would wait up to a decade to gain any benefits , because drilling could begin only after much bargaining over leases , environmental permits and regulatory review . As for ANWR’s  impact on the California power crisis , environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output –and just 3% of the nation’s .

 

 

 51-55 ACBDD

71. A   72. B   73. D   74. C   75. C   76. D  77. B   78. A   79. B   80. C

81. D  82. A   83. D  84. B   85. B   86. C   87. A   88. D  89. A   90. C

 

  评论这张
 
阅读(307)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017