注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0410  

2012-04-10 08:34:53|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

Read & Review

Customs officers at a London airport yesterday found 500,000 pounds worth of drugs which were being smuggled (走私) into Britain in boxes marked "Urgent Medical Supplies." The  71 might have suspected for some time  72   drugs were being brought into the country in this way. The  73   is believed to be the work of a  74   international group. Four men were arrested at  75   airport and help for questioning,  76   it is unlikely that they are the organizers. In  77   they declared that they were  78   of what the boxes contained and  79  acted in good faith in bringing  80   into Britain. This is the third time  81   six months that attempts have been made to smuggle  82   goods through Customs by declaring them to  83   medical supplies. They are frequently  84   in special containers and a  85   is given that they may be  86   if they are not handled with care.  "  87   are determined to put a  88   to this practice, " said one of the Customs officers today.  "  89   is no way these people are going to get away  90   this any longer. We have the full co-operation of the international police who are as anxious as we are to track down the main source of supply."

71. (A) authorities         (B) commanders           (C) leaders                        (D) directors

72. (A) what                 (B) that                        (C) although                 (D) when

73. (A) operation           (B) behavior                  (C) movement               (D) development

74. (A) well-constructed (B) well-designed         (C) well-composed        (D) well-organized

75. (A) an                     (B) some                      (C) the                         (D) one

76. (A) but                   (B) so                          (C) because                  (D) as

77. (A) turn                  (B) return                            (C) case                       (D) fact

78. (A) unconscious             (B) unaware                  (C) unfamiliar               (D) unknown

79. (A) were                (B) had                         (C) have                       (D) being

80. (A) all                     (B) it                            (C) them                            (D) such

81. (A) of                            (B) for                         (C) by                          (D) in

82. (A) immoral            (B) criminal                  (C) illegal               (D) irregular

83. (A) get                    (B) be                          (C) become                  (D) sell

84. (A) parked                     (B) picked                    (C) passed                    (D) packed

85. (A) warning            (B) note                        (C) symbol                   (D) signature

86. (A) harmed             (B) injured                    (C) damaged                 (D) hurt

87. (A) Some                (B) We                         (C) They                      (D) Those

88. (A) stop                  (B) hold                        (C) stay                        (D) step

89. (A) It                      (B) This                       (C) There                            (D) That

90. (A) off                    (B) in                           (C) for                         (D) with

 

61. ____ for your laziness, you could have finished the assignment by now.

(A) Had it not been     (B) It were not          (C) Weren't it         (D) Had not it been

62. The minister had his secretaries ____ a press conference.

(A) arrange                    (B) to arrange          (C) arranging         (D) arranged

63. She left the reception early because she ____ get up early the next morning.

(A) needed              (B) might               (C) used to             (D) had to

64. Let's not wait any longer, he might not ____ at all.

(A) turn over                (B) turn up               (C) used to          (D) turn down

65. Anne couldn't concentrate ____ what she was doing while her family were watching TV.

(A) to                    (B) on              (C) for                    (D) in

 

Bidders compete with each other during a Xihu Longjing tea auction held in Hangzhou. The highest bidder at the auction offered to buy a portion of Mingqian Longjing, a premium variety produced from tender sprouts harvested before the Qingming Festival, at 60,000 yuan per kilogram.

牛体彩绘:不做寻常牛
  Patterns and bright colours, it is hardly surprising if these curious-looking painted bulls attract close attention. But the reason behind their colourful hides is actually meant to ward off intruders.
复杂的图案,鲜艳的颜色,难怪这些神奇的彩绘牛会如此地夺人眼球了。但是,牛体彩绘背后的故事却是为了阻挡猛兽入侵。

  The Hani minority tale preached that the painted bulls would scare away tigers from wandering into their homes. This tradition now gives people the prefect excuse to show off their artistic talents.
根据哈尼族的传说,最初彩绘牛是为了吓唬在附近游荡的猛虎。而现在,这一活动却无可争议地展现了哈尼族的艺术天赋。

 Read & Recite

Statistics released by Beijing Municipal Bureau of Human Resources and Social Security, shows that the quota of Beijing hukou for graduates from other places has been reduced to 6,000 last year, a two thirds cut from the year before.
北京市人力资源和社会保障局发布的一项数据显示,去年北京给予非京生源毕业生留京指标名额为6000个,较前一年下降2/3

Starting from 2005, post-graduate students returning from studying overseas could become Beijingers with a certified diploma and a contract with a Beijng-based company.
2005年起,留学归国的硕士毕业生可以凭公认的学历以及与在京用人单位签订的合同落户北京。

oversea ['?uv?'si:] [主英国英语]=overseas

adj., adv.

certify ['s?:tifai]

vt.

证明,证实:

Two witnesses must certify that this is your signature.

必须有两个证人证明这是你的签字。

 I certify that the above information is true and I agree him/her to participate the scheme.

兹证明上述申请人所填报资料正确无误,并同意他/她参与是项计划。

After 2009, students had to ensure that their stay abroad was at least 360 days. The rules said that companies recruiting the students should have at least 500,000 yuan registered capital, and a collective hukou quota with a preference for high technology jobs.
2009
年之后,学生必须确保他们在国外停留超过360天,相关规定要求:接收硕士留学生的企业注册资金至少要达到50万元,且高新技术职位将优先获得集体户口指标。

 

Filling in the Blanks

 By 1970, according to a World Wildlife Fund report, only about 4,500 tigers survived throughout the world--half of ____ in India. Mr. Foresters, who followed and counted tiger footprints, estimated that in May 1972 only about 1,800 tigers existed in India. Project Tiger Supported by W.W.F. was immediately launched. Nine tiger reserves were created, with ____[arm] guards ____[protect] them.

   The project provided opportunities for researchers from India and abroad to study tigers in the reserves and gather ____[previous]  unavailable information about their habits. Studies show that a male tiger may control a hunting territory of between 10 and 20 sq. kms. depending on ____ age, size and strength. The territory of male includes the smaller territories of three or four tigresses. A tiger marks the boundaries of its territories by spraying urine (尿) and other bodily liquids on bushes. But it tries to avoid territorial fights, ____[guide] by the distinctive body smell of other tigers. Tigers fight ____ death only when a tigress is defending her young, ____ when a tiger is guarding a tigress ____ the attentions of other males.

   The popular image of the tiger is that of a merciless and unconquerable hunter. But studies show that it catches only one of 20 victims (牺牲品) it tries to attack.

Fears have recently developed ____ Project Tiger has been too successful. It has enabled the tiger population ____[double] by mid-80 S, but India's human population has also grown out of control. Currently it is 750 million and likely to be 900 million by the end of the century. Land problem is becoming serious and many rural people feel bitter about the fact that some rich forests are reserved for tigers. A growing number of attacks by tigers on man have added ____ the hostility (敌意).

26. The ultimate aim of Project Tiger is to _____.

(A) study the growth rate of tigers                (C) promote the breeding of young tigers

(B) protect tigers from being killed                (D) analyze the behavioral patterns of tigers

27. Studies have shown that ______.

(A) a tigress never attacks until attacked

(B) the tigress is not as fierce as the tigers

(C) a tiger usually fights another tiger to defend its own territory

(D) the tiger is not an efficient hunter as is commonly described

28. According to the passage, a tiger's territory _____.

(A) remains unchanged                           (C) expands as the tiger grows up

(B) is often defended by tigresses                 (D) is the cause of most fights

29. Some people are afraid that Project Tiger _____.

(A) has been carried too far                    (C) has failed to achieve its goal

(B) has not received enough attention      (D) is not worth the money spent on it

30. The author seems _____.

(A) to be enthusiastic about Project Tiger

(B) to have a matter-of-fact attitude towards Project Tiger

(C) to have a hostile attitude towards Project Tiger

(D) to be satisfied with Project Tiger

                                                            Basic Grammar

 56.     It is a pity that we should stay at home when we have ______ weather.

(A) so fine                  (B) such a fine            (C) such fine              (D) so fine a

57. There were beautiful clothes _____ in the shop windows.

(A) spread                  (B) displayed              (C) exposed               (D) located

58. Mr. Smith advised us to withdraw ______.

(A) so that to get not involved                            (C) so as not to get involved

(B) so as to get not involved                         (D) so that not to get involved

59. _____ in a seemingly endless war, the general was forced to evaluate the situation again.

(A) Since the loss of 50,000 soldiers             (C) Having lost over 50,000 soldiers

(B) Because of 50,000 soldiers having lost          (D) 50,000 soldiers were lost

60. Knowing something as a whole is far from knowing all its _____.

(A) instance                (B) character              (C) items                    (D) details

Reading Comprehension

Questions 31 to 35 are based on the following passage.

   In only two decades Asian Americans have become the fastest-growing U.S. minority (少数民族). As their children began moving up through the nation's schools, it became clear that a new class of academic achievers was emerging. Their achievements are reflected in the nation's best universities, where mathematics, science and engineering departments have taken on a decidedly Asian character. This special liking for mathematics and science is partly explained by the fact that Asian-American students who began their educations abroad arrived in the U.S. with a solid grounding in mathematics but little or no knowledge of English. They are also influenced by the promise of a good job after college. Asians feel there will be less unfair treatment in areas like mathematics and science because they will be judged more objectively. And the return on the investment in education is more immediate in something like engineering than with an arts degree.

Most Asian-American students owe their success to the influence of parents who are determined that their children take full advantage of what the American educational system has to offer. An effective measure of parental attention is homework. Asian parents spend more time with their children than American parents do, and it helps. Many researchers also believe there is something in Asian Culture that breeds success, such ideals that stress family values and emphasize education.

Both explanations for academic success worry Asian Americans because of fears that they feed a typical racial (种族的) image. Many can remember when Chinese, Japanese and Filipino immigrants (移民) were the victims of social isolation. Indeed, it was not until 1952 that laws were laid down giving all Asian immigrants the right to citizenship.

31. While making tremendous achievements at college, Asian-American students ______.

(A) feel they are mistreated because of limited knowledge of English

(B) are afraid that their academic successes bear a strong Asian character

(C) still worry about unfair treatment in society

(D) generally feel it a shame to have to depend on their parents

32. What are the major factors that determine the success of Asian Americans?

(A) A solid foundation in basic mathematics and Asian Americans?

(B) Hard work and intelligence.

(C) Parental help and a limited knowledge of English.

(D) Asian culture and the American educational system.

33. Few Asian-American students major in human sciences mainly because ______.

(A) their English is not good enough

(B) they are afraid they might meet with unfair judgement in these areas

(C) there is a wide difference between Asian and Western cultures

(D) they know little about American cultures and Western cultures

34. Why do the two "explanations" (Para. 3, Line 1) worry Asian Americans?

(A) They are afraid that they would again be isolated from American society in general.

(B) People would think that Asian students rely on their parents for success.

(C) Asian American would be a threat to other minorities.

(D) American academic achievements have taken on too strong an Asian character.

35. The author's tone in this passage is _____.

(A) sympathetic         (B) doubtful               (C) critical            (D) objective

 

them

armed

protecting

previously

its

being guided

to

or

from

that

to double

to

 56. C 57. B   58. C   59. C   60. D

31. C   32. D   33. B   34. A   35. D

  评论这张
 
阅读(195)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017