注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0227  

2012-02-27 07:54:22|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

27A版笔试试卷参考答案

1-5 BADCA  6-10 BACAD  11-15 DBCAB

16-25 (One possible version)

16. had fought      17. an                         18. his                 19. when              20. with

21. which             22. most valuable        23. accessible       24. as                  25. speaking

26-30 ACBCD  31-35 CBBCD  36-40 CACDB  41-45 BACCD

46-50 CAFDE

基础写作(One possible version

Last Friday, my classmates and I paid a visit to the aquarium in our city and had a very meaningful day there. At first we saw a variety of marine life, and then watched the fantastic performance of dolphins. At the end of the visit we listened to a lecture on protecting marine life, from which we learnt of the real situation of marine life. It is overfishing and marine pollution that have made marine life decrease at a fast rate. Therefore, I urge that strict measures be taken to protect the sea and marine life.

读写任务(One possible version

A husband was making a Mother’s Day card for his wife by their baby’s hand and foot prints on the card. What he was doing was misunderstood by his wife at first but his wife appreciated him finally.

  I still remembered the time in the grade one at the senior school when I gained a reputation for being cold and distant. This puzzled me greatly since I never felt I was cold toward others or distant on purpose. No classmates made friends with me because of such a reputation. One day I heard two classmates assessed me as a cold girl by accident and came to realize that the problem was the manner in which I spoke. Because I was shy, I spoke in short statements that conveyed a lack of concern and interest.

  In my view, it’s better to prove myself to be a friendly and kind person by action. Therefore, I started to greet classmates actively, join in their chatting, even run for monitor to make more classmates understand me. Gradually classmates realized they had misunderstood me before.

 

 

解析:

完形填空

Norm通过自己的努力学习,从一个农民改行成为一个金融顾问,作者从他身上学到了很多。

1. B。根据前句中from July 2000 to July 2001和本句中with a host family可知,作者在那里住了一年。

2. A。根据后句内容可推断,New Zealand是个年轻的国家。

3. D。根据后句中He has figured out可推断,他知识丰富。

4. C。根据句中he couldn’t lead a good life可推断,种地可能没有前途。

5. A。根据句中from farming to being a financial adviser可知,Norm变换了职业。

6. B。根据后句中He’s learnt much可得出答案。

7. A。根据句中helpingwhich isn’t only nice可知,他帮助孩子们选择工作。

8. C。根据后文I want to be like Norm可推断,作者受到了Norm的激励。

9. A。根据后句中to have a promising future可推断,Norm对这个世界保持着开放的态度。

10. D。从农民到金融顾问,Norm选择了一个完全不同的职业。

11. D。根据句中cause him much trouble可得出答案。

12. B。根据后句内容可推断,作者从Norm身上学到的是思想的力量。

13. C。根据句中achieve those goals可推断,这里表示训练你的思想。

14. A。根据句中you’ll get there可推断,你要专注于目标。

15. B。根据句中the power of mind and financial intelligence可知,这是Norm给作者的礼物。

语法填空

本文简单介绍了“苹果”创始人乔布斯的生平以及人们对他的深切悼念和评价。

16. had fought。考查时态。根据时间状语for years可知,要使用完成时;且乔布斯已经去世,故使用过去完成时。

17. an。考查冠词。这里是非特指,故使用不定冠词。an accountant 表示“一位会计”。

18. his。考查人称代词。根据语境可知,这里的his指代“乔布斯的”。

19. when。考查关系副词。先行词为1985,且从句无需补充主语和宾语,故用when引导定语从句,并在从句中作状语。

20. with。考查介词。disagreement后接人时,用介词with引导。

21. which。考查关系代词。先行词the NeXT Computer company在定语从句中作form的宾语。

22. most valuable。考查形容词最高级。“one of + 形容词最高级”表示“……中最……之一”。

23. accessible。考查词形转换。根据but fun可知此空应该填形容词。

24. as。考查介词。be regarded as意为“被当作……”。

25. speaking。考查非谓语动词。speak的主语是Steve Wozniak,故使用其现在分词形式。

阅读理解

A

作者本打算去超市,Yola突然让她去帮忙搬家。作者晚上回到家后,Yola送来了她需要的原料,她很惊讶,因为Yola根本不知道她想买这些东西。

26. A。细节理解题。根据第二段 … my work schedule had left me no time to shop earlier in the week. I would get up extra early and take care of everything on Saturday morning可知,答案为A

27. C。词义猜测题。从前文可知作者的同事Yola要求作者帮忙,她爽快地答应了,尽管她已计划去购物,但她还是去帮别人,故答案为C

28. B。推理判断题。根据第四段By the time we returned home, I was exhausted可推断,答案为B

29. C。细节理解题。从第四段She was leaving on a trip the next day, and didn’t want the food to go to waste 可知,答案为C

30. D。细节理解题。根据末段That’s strange, I thought. There’s no way Yola knew my Easter dinner plans 可知,答案为D

B

本文作者从自己对礼貌的认识入手,引用名人名言进行阐述,告诉人们要有礼貌。

31. C。细节理解题。根据第三段We all want to be treated … the way we would like them to treat us和第四段内容可知,答案为C

32. B。推理判断题。根据第五段I had not seen them before, but I am certainly thankful that my mother must have!可推断,答案为B

33. B。推理判断题。根据末段Have a wonderful week preparing your family’s Thanksgiving celebration可推断,答案为B

34. C。细节理解题。根据第六段One of my favorite quotes concerning manners is from Emily Post … And one more from Lillian Gish … 可知,答案为C

35. D。主旨大意题。本文作者从自己对礼貌的认识入手,引用名人名言进行阐述,告诉人们要有礼貌,故答案为D

C

美国一个名叫GSC的公司成功地克隆出了一只猫,这引起了轰动。

36. C。细节理解题。根据第一段But one American woman was unable to bear life without her much loved pet cat Nicky可知,答案为C

37. A。推理判断题。根据第二段 … made her available to speak to reporters only on condition that her name or hometown was not be used可知,答案为A

38. C。主旨大意题。根据第四段However, the cat’s creation has raised heated debate可知,答案为C

39. D。细节理解题。根据第五段GSC said that if people were not happy with the cloned cats or dogs, they could have their money back可知,答案为D

40. B。细节理解题。根据末段 … the manager of GSC said he hoped that eventually it would go down可知,答案为B

D

美国越来越多的动物园在晚上举办活动,让孩子们晚上参观,并在动物园树上的房子里睡觉。这种感觉在白天是感受不到的。这些活动越来越受欢迎。

41. B。推理判断题。根据第一段 a growing number of zoos in the US are offering a more thrilling after-dark experience overnight stays可推断,答案为B

42. A。细节理解题。根据第二段A midnight snack and breakfast are also served可知,答案为A

43. C。细节理解题。根据第三段On Denver’s two-hour tours, night vision scopes are provided so guests can see nocturnal animals … 可知,答案为C

44. C。细节理解题。根据第三段The things you hear and see in the zoo are completely different可知,答案为C

45. D。推理判断题。根据第四段They are so excited that by the end of the day they are so tired that they have no opportunity to worry可推断,答案为D

 

 

  评论这张
 
阅读(280)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017