注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0225  

2012-02-25 08:40:38|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

 

41. We had a party last month, and it was a lot of fun, so let's have ______ one this month.

(A) another (C) the other

(B) more (D) other

42. It was difficult to guess what her _____ to the news would be.

(A) impression (C) comment

(B) reaction (D) opinion

43. I decided to go to the library as soon as I _____.

(A) finish what I did (C) would finish what I was doing

(B) finished what I did (D) finished what I was doing

44. There were some ______ flowers on the table.

(A) artificial  (C) false

(B) unnatural (D) unreal

45. We are interested in the weather because it _____ us so directly ---- what we wear, what we do, and even how we feel.

(A) benefits (C) guides

(B) affects (D) effects

 

 

Cloze (15 minutes)

Geography is the study of the relationship between people and the land. Geographers (地理学家) compare and contrast 71 places on the earth. But they also 72 beyond the individual places and consider the earth as a 73 . The word geography 74 from two Greek words, ge, the Greek word for "earth" and graphein, 75 means "to write." The English word geography means "to describe the earth." 76 geography books focus on a small area 77 a town or city. Others deal with a state, a region, a nation, or an 78 continent. Many geography books deal with the whole earth. Another 79 to divide the study of 80 is to distinguish between physical geography and cultural geography. The former focuses on the natural world; the 81 starts with human beings and 82 how human beings and their environment act 83 each other. But when geography is considered as a single subject, 84 branch can neglect the other. A geographer might be described 85 one who observes, records, and explains the

86 between places. If all places 87 alike, there would be little need for geographers. We  know, however, 88 no two places are exactly the same. Geography, 89 , is a point of view, a special way of 90 at places.

 

71. (A) similar (B) various (C) distant (D) famous

72. (A) pass (B) reach (C) go (D) set

73. (A) whole (B) unit (C) part (D) total

74. (A) falls (B) removes (C) results (D) comes

75. (A) what (B) that (C) which (D) it

76. (A) Some (B) Many (C) Most (D) Few

77. (A) outside (B) except (C) as (D) like

78. (A) extensive (B) entire (C) overall (D) enormous

79. (A) way (B) means (C) habit (D) technique

80. (A) world (B) earth (C) geography (D) globe

81. (A) second (B) later (C) next (D) latter

82. (A) learns (B) studies (C) realizes (D) understands

83. (A) upon (B) for (C) as (D) to

84. (A) neither (B) either (C) one (D) each

85. (A) for (B) to (C) as (D) by

86. (A) exceptions (B) sameness (C) differences (D) divisions

87. (A) being (B) are (C) be (D) were

88. (A) although (B) whether (C) since (D) that

89. (A) still (B) then (C) nevertheless (D) moreover

90. (A) working (B) looking (C) arriving (D) getting

 

 

 

 

 

 

 

 

41. A 42. B 43. D 44. A 45.b

 

 

71. B 72. C 73. A 74. D 75. C 76. A 77. D 78. B 79. A 80. C

81. D 82. B 83. A 84. A 85. C 86. C 87. D 88. D 89. B 90. B

  评论这张
 
阅读(239)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017