注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

1102  

2012-11-02 08:03:36|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

 

I’m going to share my most embarrassing experience in life with you. It turned out  to be one of my life’s most valuable    1   .

    This summer, I    2    a dance camp organized by the high school dance team.  We went to learn new tricks, techniques and knowledge about the art of dance. I arrived at the camp, being very   3    of my ability to be a good dancer; of course I was  4  high marks and praise. My rich experience and long time in the dance team qualified me for the top class, which I felt was a right    5   .

    However, when the class began I    6    that I did not know as much as I thought I did. My over-confidence   7    me to fall flat on my face[彻底失败]. It seemed as if every girl in the class could perform challenging jumps, leaps and other    8    tricks except me. All of that “former experience” got me nowhere. Because of that I became discouraged and wanted to   9   immediately. My frustration kept me from doing my best. As a result the final performance was nothing but embarrassing. On the stage I   10    forgot how to dance and most of the time I just stood there, looking  11  , while the other girls performed like professionals. How embarrassing it was!

   From this experience I   12    that people are sometimes not as good at something as they think they are; there is always someone out there that can do it  13  than you. I also learned that there is always room for   14   , and I should do my best whatever the situation is. I know if I do not try my best, I will   15   even before I begin.

 

1.       A. lessons            B. jokes                  C. lectures            D. expressions

2.       A. attended                 B. checked                C. supported            D. started

3.       A. worthy             B. confident               C. fond                 D. aware

4.       A. showing                 B. expecting               C. receiving            D. wasting

5.       A. suggestion        B. method            C. decision           D. style

6.       A. hoped              B. pretended            C. realized            D. explained

7.       A. caused             B. allowed            C. cheated      D. advised

8.       A. strange             B. difficult            C. simple        D. funny

9.       A. perform                 B. struggle            C. survive       D. quit

10.   A. completely       B. quickly            C. probably          D. hardly

11.   A. happy              B. stupid            C. amazed            D. surprised

12.   A. remembered           B. lied                  C. concluded  D. wondered

13.   A. better                     B. deeper             C. faster                D. wider

14.   A. improvement          B. experienced           C. success       D. creation

15.   A. fall                   B. fear             C. hesitate            D. fail

 

 

 

 

People have been painting pictures for at least 30,000 years. The earliest pictures were painted by people who hunted animals. They used to paint pictures of the animals they wanted to catch and kill. Pictures of this kind have been found on the walls of caves in France and Spain. No one knows why they were painted there. Perhaps the painters thought that their pictures would help them to catch these animals. Or perhaps human beings have always wanted to tell stories to pictures. About 5,000 years ago the Egyptians and other people in the Near East began to use pictures as a kind of writing. They drew simple pictures or signs to represent things and ideas, and also to represent the sounds of their language. The signs these people used became a kind of alphabet.

     The Egyptians used to record information and to tell stories by putting picture writing and pictures together. When an important person died, scenes and stories from his life were painted and carved on the walls of the place where he was buried. Some of these pictures are like modern comic strip stories. It has been said that Egypt is the home of the comic strip. But, for the Egyptians, pictures still had magic power. So they did not try to make their way of writing simple. The ordinary people could not understand it.

     By the year 1,000 BC, people who lived in the area around the Mediterranean Sea had developed a simpler system of writing. The signs they used were very easy to write, and there were fewer of them than in the Egyptian system. This was because each sign, or letter, represented only one sound in their language. The Greeks developed this system and formed the letters of the Greek alphabet. The Romans copied the idea, and the Roman alphabet is now used all over the world.

     These days, we can write down a story, or record information, without using pictures. But we still need pictures of all kinds: drawing, photographs, signs and diagrams. We find them everywhere: in books and newspapers, in the street, and on the walls of the places where we live and work. Pictures help us to understand and remember things more easily, and they can make a story much more interesting.

1. Pictures of animals were painted on the walls of caves in France and Spain because______. 

A. the hunters wanted to see the pictures

B. the painters were animal lovers

C. the painters wanted to show imagination

D. the pictures were thought to be helpful

2. The Greek alphabet was simpler than the Egyptian system for all the following reasons EXCEPT that______. 

A. the former was easy to write

B. there were fewer signs in the former

C. the former was easy to pronounce

D. each sign stood for only one sound

3. Which of the following statements is TRUE? 

A. The Egyptian signs later became a particular alphabet.

B. The Egyptians liked to write comic strip stories.

C. The Roman alphabet was developed from the Egyptian one.

D. The Greeks copied their writing system from the Egyptians.

4. In the last paragraph, the author thinks that pictures ______. 

A. should be made comprehensible

B. should be made interesting

C. are of much use in our life

D. have disappeared from our life

 

 

 

I graduated from a small public school in Michigan. One dayMr. Ledyour football coachasked me to play football. I couldn’t help __1__ meplay football? I was six feet tall and was not much over a hundred pounds in weight. I thought that they might just need another fool to increase the number of the players. Howeverhe was persistent(坚持的) and __2__I joined the football team. That turned out to be one of my best decisions as a kid.

Our worst game ever was the one against Crystal Falls. They beat us 56 to 6.Yeah! That was a football not a basketball __3__.We played them again when we were seniors. They __4__ us again but the score was much more __5__30 to 20.

Coach Ledy would not let that __6__ again. He encouraged us to beat themto pay them back. And we did so in the last game we played before __7__.I had scored 6 points alone in the game. Coach Ledy praised me. It was a huge __8__ for me.

Was I a football hero? Ha! Ha! NoI couldn’t __9__ it without our team. The thing I learned through football was __10__. We won as a team and we __11__ as a team.

I think Mr. Ledy would be proud of me if he knew that I had broken the athletic __12__ at the University of Michigan. I’m __13__to him as I would not have today’s honor without him. I’ll __14__life’s final war with pain to win the victoryI’ll seek the lights of glory wholeheartedly and I’ll __15__ on working hard so as not to let him down.

 

1A. shouting     Bscreaming         Claughing       Dapplauding

2A. immediately      Bsecretly           Cpersonally    Dfinally

3A. game         Bteam           Cstory        Dscore

4A. won           Bmet           Cbeat             Dfought

5.  A. accessible   Bcomfortable      Csensitive       Dacceptable

6.  A. happen      Bsucceed      Cspread      Ddevelop

7 A. liberation  Bclosing         Cgraduation     Dschool

8 A. honor       Bhope          Csuccess         Dsurprise

9.  A. take          Bmanage       Csolve        Dexplain

10A. courage    Bdevotion      Cteamwork       Dcontribution

11A. united      Bappeared      Cprepared        Dlost

12A. time        Brecord          Cdate             Dability

13A. pleased     Bgrateful        Chopeful          Dloyal

14A .fight         Bjoin             Cdesire          Denjoy

15A. take        Bput          Crely          Dkeep

 

 

 

KEYS AND ANALYSIS:

 

1. D

根据文章第一段第五行“Perhaps the painters thought that their pictures would help them to catch these

animals.”可知古代人以为在墙上画画会对他们有所帮助,故选项D为正确答案。

2. C

在做此类题时要注意题干的要求。通过阅读文章第四段很清楚就知道选项C “前者容易发音”在文中没有提及,故为正确答案。

3. A

可用排除法来做本题。通过阅读文章很清楚选项BD为错误陈述。选项C “罗马字母是从埃及字母发展而来的”根据文章第四段第四,五句可知为错误论述,因此只有选项A为正确答案。

4. C

文章最后一段讲述了图画在今天的用途,故选项C为正确答案。

 

 

1C [根据后文的描述可知,作者认为自己不是踢足球的料,所以当足球教练Mr.Ledy劝他踢足球时他禁不住起来。]

2D [Mr.Ledy一直坚持要作者踢足球,结果作者最终加入了足球队。]

3D [此句中的That代指前面的比分56 to 6,故选score]

4C [根据后面的again可知,Crystal Falls球队再次打败了作者的球队,故用beatwin后面通常不跟人作宾语,故排除。]

5.D [这次的比分和上一次比起来是可以接受的]

6.A [Ledy教练不会让那种惨败再次发生]

7C [根据前面的seniors以及the last game可知,作者的球队在毕业前的最后一场比赛中打败了Crystal Falls球队。]

8A [根据语境可知,教练的表扬对于作者来说,是一件巨大的光荣的事情]

 9.B [manage it是固定搭配,意为做得到,成功,符合语境。]

10C [本段论述了团队的重要性,因此此处表示作者通过足球学会了团队合作]

11D [根据前面的won可知,此处应填lost,前后呼应。]

12B [break...record意为打破……纪录]

13B [根据语境,作者感谢教练让他踢足球。]

14A [为了胜利作者要不辞劳苦地好人生的决战。]

15D [为了不让教练失望,作者决心要继续努力奋斗。]

 

  评论这张
 
阅读(313)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017