注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语练功房

Challenge both your English & minds

 
 
 

日志

 
 

0716  

2008-07-15 02:02:58|  分类: Lectures |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

0716

 

 

56.   She was glad that her success would ________ for the women who would follow.

A) make things easier

B) make it easier

C) be easier

D) be easier to makeA

57.   They will have it finished in ________.

A) three quarter of an hour time

B) three quarters of an hour time

C) three quarter of an hour’s time

D) three quarters of an hour’s timeD

58.   A Dream of the Red Chamber is said ________ into dozens of languages in the last decade.

A) to have been translated

B) to translate

C) to be translated

D) to have translatedC

59.   He went ahead ________ all warnings about the danger of his mission.

A) in case of

B) because of

C) regardless of

D) prior toC

60.   We object ________ punishing a whole group for one person’s fault.

A) against

B) about

C) to

D) orC

61.   Jack is good, kind, hard-working and intelligent; ________; I can’t speak too highly of him.

A) as a result

B) in a word

C) by the way

D) on the contraryB

62.   The man to whom we handed the forms pointed out that they had not been ________ filled in.

A) consequently

B) regularly

C) comprehensively

D) properlyD

63.   I shall have companion in the house after all these ________ years.

A) single

B) sole

C) alone

D) lonelyD

64.   After a long and exhausting journey, they arrived ________.

A) till the last

B) at last

C) by the end

D) at the endB

65.   None of the servants were ________ when Mr. Smith wanted to send a message.

A) available

B) attainable

C) approachable

D) applicableA

66.   I can’t ________ what that object is.

A) make up

B) make over

C) make out

D) make forC

67.   I want to buy a new tie to ________ this brown suit.

A) go into

B) go after

C) go with

D) go byC

68.   The newest satellite can ________ a thousand telephone conversations and a colour TV program at the same time.

A) carry

B) extend

C) bring

D) takeA

69.   I can ________ some noise while I’m studying, but I can’t stand loud noises.

A) come up with

B) catch up with

C) put up with

D) keep up withC

70.   When the whole area was ________ by the flood, the government sent food there by helicopter.

A) cut away

B) cut down

C) cut up

D) cut offD

 

 

Passage Three

Questions 31 to 35 are based on the following passage.

On June 17, 1744, the officials from Maryland and Virginia held a talk with the Indians of the Six Nations. The Indians were invited to send boys to William and Mary College. In a letter the next day the refused the offer as follows:

We know that you have a high opinion of the kind of learning taught in your colleges, and that the costs of living of our young men, while with you, would be very expensive to you. We are convinced that you mean to do us good by your proposal; and we thank you heartily. But you must know that different nations have different ways of looking at things, and you will therefore not be offended if your ideas of this kind of education happen not t be the same as yours. We have had some experience of it. Several of our young people were formerly brought up at the colleges of the northern provinces: they were taught all your sciences; but, when they came back to us, they were bad runners, ignorant of every means of living in the woods… they were totally good for nothing.

We are, however, not the less obliged by your kind offer, though we refuse to accept it; and, to show our grateful sense of it, if the gentlemen of Virginia will send up a dozen of their sons, we will take care of their education, teach them in all we know, and make men of them.

31.   The passage is about ________.

A) the talk between the Indians and the officials

B) the colleges of northern provinces

C) the educational values of the Indians

D) the problems of the Americans in the mid-eighteenth centuryC

32.   The Indians’ chief purpose in writing the letter seems to be to ________.

A) politely refuse a friendly offer

B) express their opinion on equal treatment

C) show their pride

D) describe Indian customsA

33.   According to the letter, the Indians believed that ________.

A) it would be better for their boys to receive some schooling

B) they were being insulted by the offer

C) they knew more about science than the officials

D) they had a better way of educating young menD

34.   Different from the officials’ view of education, the Indians though ________.

A) young women should also be educated

B) they had different goals of education

C) they taught different branches of science

D) they should teach the sons of the officials firstB

35.   The tone of the letter as a whole is best described as ________.

A) angry

B) pleasant

C) polite

D) inquiringC

Passage Four

Questions 36 to 40 are based on the following passage.

In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’s postwar era, there was quite a wide-spread concern that computers would take over the world from man one day. Already today, less than forty years later, as computers are relieving us of more and more of the routine tasks in business and in our personal lives, we are faced with a less dramatic but also less foreseen problem. People tend to be over-trusting of computers and are reluctant to challenge their authority. Indeed, they behave as if they were hardly aware that wrong buttons may be pushed, or that a computer may simply malfunction (失误).

Obviously, there would be no point in investing in a computer if you had to check all its answers, but people should also rely on their own internal computers and check the machine when they have the feeling that something has gone wrong.

Questioning and routine double-checks must continue to be as much a part of good business as they were in pre-computer days. Maybe each computer should come with the warning: for all the help this computer may provide, it should not be seen as a substitute for fundamental thinking and reasoning skills.

36.   What is the main purpose of this passage?

A) To look back to the early days of computers.

B) To explain what technical problems may occur with computers.

C) To discourage unnecessary investment in computers.

D) To warn against a mentally lazy attitude towards computers.D

37.   According to the passage, the initial concern about computers was that they might ________.

A) change our personal lives

B) take control of the world

C) create unforeseen problems

D) affect our businessesB

38.   The passage recommends those dealing with computers to ________.

A) be reasonably doubtful about them

B) check all their answers

C) substitute them for basic thinking

D) use them for business purposes onlyA

39.   The passage suggests that the present-day problem with regard to computers is ________.

A) challenging

B) psychological

C) dramatic

D) fundamentalB

40.   It can be inferred from the passage that the author would disapprove of ________.

A) investment in computers

B) the use of one’s internal computer

C) double-check on computers

D) complete dependence on computers for decision-makingD

 

 

 

 

 

56.  A

57.  D

58.  C

59.  C

60.  C

61.  B

62.  D

63.  D

64.  B

65.  A

66.  C

67.  C

68.  A

69.  C

70.  D

 

31.  C

32.  A

33.  D

34.  B

35.  C

36.  D

37.  B

38.  A

39.  B

40.  D

 

  评论这张
 
阅读(169)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017